Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
8-2-2016
Nieuwe Stap voor Bas Bruin 
De afgelopen negen jaar heeft Bas Bruin op succesvolle wijze gefunctioneerd als trainer, coach en laatstelijk als Technisch Directeur van Hurley. Onlangs is hij benaderd door Kampong. Ondanks dat Bas het binnen Hurley erg naar zin heeft, ziet hij dit als een mooie uitdaging en goede vervolgstap in zijn loopbaan. Uiteraard steunt Hurley hem in deze ambitie. 

Het bestuur van Hurley is Bas zeer erkentelijk voor zijn enorme inzet en werk de afgelopen jaren. Hij heeft niet alleen bij Heren 1 maar ook zeker voor de jeugd een belangrijke bijdrage geleverd aan de jeugdhockey-opleiding van Hurley, in de vorm van het Hurley-huis. 

Bas zal tijdens de tweede helft van het seizoen zijn werkzaamheden binnen Hurley gewoon voortzetten en vanaf 1 augustus aanstaande in dienst treden bij Kampong. Hurley is inmiddels begonnen met het zoeken naar een vervanger.

Wij feliciteren Bas van harte met deze stap en wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie. 

Met vriendelijke Hurleygroet,

Namens Bestuur THC Hurley,

Bestuurslid Jeugd 
Ernst van der Burg

Bestuurslid Tophockey
Anton Hijlkema

3-2-2016
Seniorenteams Let op:CLubhuis en terrein vanaf maandag 22 februari weer geopend 
Vanaf maandag 22 februari is het clubhuis weer geopend en kan er volgens het reguliere programma getraind worden door seniorenteams.
Als je voor die datum al wilt trainen of een oefenwedstrijd spelen, neem dan contact op met verenigingsmanager Jolanda Koot: Informatie@Hurley.nl
3-2-2016
Voorrondes EHL bij AH&BC 

Van 25 t/m 28 maart komen 16 Europese hockeyteams naar AH&BC in Amsterdam voor de KO16 ronde in de European Hockey League. 

Van de wedstrijden die op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart gespeeld worden, blijven 8 teams over. Deze 8 teams strijden zondag 27 en maandag 28 maart tegen elkaar spelen voor een finale plaats in Barcelona later dit seizoen. Afgezien van toeschouwers zijn ook vrijwilligers van harte welkom bij dit grootste hockey evenement van 2016 in Nederland en in het oude Wagener stadion (de verbouwing begint op 6 juni 2016). Er zijn vrijwilligers nodig voor de horecagelegenheden, kaartcontrole en -verkoop, als suppoosten, chauffeurs voor de officials enz. Voor meer informatie of om je op te geven kan je mailen naar clubmanager@ahbc.nl

 

Voor de Topwedstrijden in het Wagener stadion zijn inmiddels kaarten te koop via: 

http://www.ehlhockey.tv/tickets/

 

Het volledige wedstrijdprogramma vind je op

http://www.ehlhockey.tv/schedule

8-1-2016
Check de site voordat je naar Hurley komt op afgelastingen 
Nu de weergoden weer onvoorspelbaar worden is het zaak de site vaker te checken op afgelastingen van wedstrijden en trainingen.

De insteek bij Hurley is dat er zoveel mogelijk gespeeld wordt, dus het kan gebeuren dat wedstrijden of trainingen toch op het laatste moment niet door kunnen gaan. Niets is immers veranderlijker dan het weer. Wij vragen jullie begrip hiervoor. Bij afgelastingen wordt er zo snel mogelijk gecommuniceerd, maar de Hurleysite blijft toch de snelste informatiebron. Het kan voorkomen dat teams op Hurley staan en vanwege het weer niet kunnen spelen. Wij vragen jullie dan gastvrij te zijn voor de tegenstander en mild naar de wedstrijdtafel. Afgelasten gebeurt alleen in situaties van overmacht.

Gestreefd wordt ernaar om zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen ondanks de weersomstandigheden. Dit houdt in dat velden pas worden afgekeurd door Hurley als er daadwerkelijk reden toe is. De locatie van het veld, het type veld, de verwachte weersomstandigheden en de verwachte belasting door het team zijn aspecten die meewegen in het besluit.
Indien er op Hurley een wedstrijd wordt afgelast, verwerkt de wedstrijdsecretaris dit zo snel mogelijk in het systeem en wordt het ook doorgegeven aan de tegenstanders. Bij andere clubs gaat dit op dezelfde wijze. Afgelastingen van thuiswedstrijden worden zichtbaar op de Hurleysite. Het is wel handig om de site van de tegenstander ook in de gaten te houden.
Ook de KNHB kan centraal wedstrijden afgelasten voor de gehele regio. Dit wordt ook op de Hurleysite gepubliceerd.
Afgelaste wedstrijden kunnen ingehaald worden op de daarvoor geplande wedstrijddata aan het eind van de competitieronde, of op een eerdere datum in overleg.
Wedstrijden van de Midwintercompetitie worden niet ingehaald.
Bij de jongste jeugd worden wedstrijden ingehaald na overleg van de wedstrijdsecretarissen van de betrokken clubs.

Meer info over afgelastingen van trainingen
Ook voor trainingen geldt dat het streven is deze altijd door te laten gaan. Ook tijdens een training kan het voorkomen dat er afgelast wordt, bijvoorbeeld bij onweer of als de velden plotseling ongeschikt zijn door hevige regenval. Dit naar oordeel van de technisch deskundige ter plaatse. Dit wordt meteen op de site gezet door de verenigingsmanager. Per uur wordt bekeken of het weer en het veld verbetert. Mocht het eerder duidelijk zijn dat er gecanceld gaat worden, bijvoorbeeld bij een verwachte code Rood, dan komt dat natuurlijk sneller op de site. Kijk voor vertrek daarom altijd even op de site.


 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA