Adverteerders
Webshop


Lidnummer
Wachtwoord
Onthoud mij!
wachtwoord vergeten?
 
    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
25-3-2015
Schipholtunnel A4 richting Den Haag dit weekend gesloten 

Bericht voor teams die dit weekend via Schiphol richting Den Haag willen reizen.

De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde (27 t/m 30 maart) in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek.

Over een maand (24-27 april) is de parallelbuis in dezelfde richting afgesloten: Amsterdam/Utrecht richting Schiphol. Rijkswaterstaat waarschuwt voor ernstige verkeershinder in beide weekeinden.

De werkzaamheden zijn afgelopen weekeinde begonnen met de afsluiting van de hoofdtunnelbuis vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam. Dat leidde tot grote verkeershinder. Op de A4 vanuit Den Haag stonden zaterdag en zondag lange rijen auto's. Ook op omleidingsroute A5 liep het vast.


 
 
17-3-2015
Schrijf je nu in voor het Rabo familietoernooi! 
Het oergezellige familietoernooi vindt dit jaar plaats op Paasmaandag 6 april. Een happening voor jong en oud, winnen is niet belangrijk, meedoen wel! Stel een team samen van bosuil tot grootouder, neven en nichten, verzin een mooie originele teamnaam en een daarbij passende outfit.

Tijdens dit toernooi worden wedstrijden gespeeld van 8 tegen 8 op een half veld.

Eten, drinken en plezier gegarandeerd. De beroemde eieren in allerlei vormen zijn er natuurlijk weer, maar ook de pannenkoeken en niet te vergeten de suikerspinnen.

De box met aanmeldingsformulieren prijkt reeds vanaf zaterdag 7 maart op de wedstrijdtafel en door de week op de bar! Bij voorkeur opgeven via een aanmeldingsformulier, maar mocht dit niet lukken dan kan eventueel gemaild worden naar JA-teams@hurley.nl. Aanmelden kan t/m uiterlijk maandag 30 maart.

Voor deze tombola zijn wij nog dringend op zoek naar prijzen. Alle inbreng is welkom: onuitgepakte kerstpakketten (of delen daarvan), een cadeaubon, iets lekkers....misschien heeft u via uw werk de mogelijkheid iets in te brengen?
Indien u nog kleine/grote/mooie/grappige/lekkere prijzen heeft voor de tombola kunt u contact opnemen met Xandra Grönloh: hxgronloh@xs4all.nl.











13-3-2015
Vrijdagmiddagtraining 
De Vrijdagmiddagtraining is weer begonnen dus de volgende teams worden verwacht om te trainen:
16:30-17:30 uur: MD4, MD5 en MD6, JD4, JD5 en JD6. Veld bekend.
17:30-18:30 uur: MC3 t/m MC7 en JM3 t/m JC6. Veld bekend.
18:30-19:30 uur: MB3 t/m MB6 en MJ3 t/m JB5. Veld bekend. 

De Vrijdagmiddagtraining is elk vrijdagmiddag behalve 3 april (Pasen).Het is de bedoeling dat iedereen komt trainen! Veel plezier en tot vrijdagmiddag op het veld!
 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA