Adverteerders
Webshop


Lidnummer
Wachtwoord
Onthoud mij!
wachtwoord vergeten?
 
    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
18-8-2014
Huiswerkbegeleiding (HIA) op THC Hurley 

Vanaf augustus 2013 biedt Huiswerkinstituut Amsterdam (HIA) huiswerkbegeleiding op hockeyclub THC Hurley. Ideaal voor leden van de club die een training kunnen combineren met tijd voor school of studie. Voor hockeyers vormt de begeleiding een optimale kans om te leren efficiënt met hun tijd om te gaan en school, huiswerk en hockey  goed te combineren. De leerlingen leren in kleine groepen met één studiebegeleider, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De begeleiding richt zich op:

-leerlingen van groep 7 & 8 van de basisschool

-leerlingen van het voortgezet onderwijs


Leren kun je leren

In de intensieve huiswerkbegeleiding leert de leerling leren aan de hand van het huiswerk. Met onze Leren Leren methode leert hij plannen en actief met de leerstof om te gaan door het maken van mindmaps of samenvattingen. Ook leert de leerling het werkboek op een goede manier te gebruiken in de voorbereiding van een toets. Alle toetsen worden gedegen overhoord. In de begeleiding die minimaal 2 uur en maximaal 2 en een half uur duurt, besteden we eveneens aandacht aan de motivatie, zodat de leerling leert zichzelf te motiveren om eerder en vaker (ook thuis) te studeren. Dit alles op basis van een eigen plan van aanpak, waarin concreet staat wat de leerling nodig heeft. We leren de leerling vooruit te werken aan de vakken waar hij onvoldoende voor staat of die extra aandacht nodig hebben. Het blijk dat leerlingen gemiddeld na 6 tot 8 maanden klaar zijn. De leerlingen krijgen door de huiswerkbegeleiding grip op hun eigen leerproces en ervaren meer plezier en zelfvertrouwen in het leren.

Tarieven vo per maand vanaf augustus 2014:
 inschrijfgeld € 37,50, 2x p/w huiswerkbegeleiding € 249,00, 3x p/w € 299,00 & 
4x p/w € 359,00. 
Bo (groepslessen wekelijks 1 uur, 110 euro
 per maand). 
Bijlessen en individuele coaching € 40,-  per uur.

U kunt zich opgeven kan door telefonisch contact op te nemen (020 - 676 01 70) of een e-mail te sturen naar: info@huiswerkinstiuutamsterdam.nl

Meer informatie vindt u op onze website: www.huiswerkinstituutamsterdam.nl

Vriendelijke groet,
Meike van Til, Sissi Teunissen
Directeur-eigenarenBijlage: hia_logo.gif
14-8-2014
14 September: 1 ste TD van nieuwe seizoen  
14 september spelen Dames 1 en Heren 1 hun eerste thuiswedstrijden van het seizoen, waarna ook het eerste TD van start gaat.

Het thema is "Back to Brasil".

Er zal buiten weer een frietwagen staan, waar weer lekkere gefrituurde hapjes genuttigd kunnen worden en binnen speelt DJ Sten.

tot zondag 14 september!


3-7-2014
Medische Commissie in oprichting  
Wie wil er nadenken over de samenstelling van een nieuw op te zetten medische commissie op Hurley en eventueel ook zelf daarin plaatsnemen?

De eerste bijeenkomst is in september en je kunt je aanmelden door een email te sturen naar: secretaris@hurley.nl.
 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA