Adverteerders
Webshop


Lidnummer
Wachtwoord
Onthoud mij!
wachtwoord vergeten?
 
    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
30-6-2015
TRAINER WANTED: Dames Jong 5 
Dames Jong 5 zoekt voor komend seizoen 2015-2016 een trainer die ons gezellige, gemotiveerde jong dames team wil komen trainen! Na dit seizoen voor het eerst met zijn allen te mogen gespeeld hebben en net geen kampioen te zijn geworden willen wij graag volgend jaar voor het kampioenschap gaan. Help jij ons daarbij en heb jij altijd al training willen geven aan een leuk, jong, gezellig en bovenal gemotiveerd dames Dames Team? 
Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar marijnhagenaar@Hotmail.com !

Eeuwige dankbaarheid gegarandeerd.
Groetjes,
Dames Jong 5


30-6-2015
Nog een paar plekken beschikbaar voor de Sportways kampen op Hurley 
Alle wedstrijden zijn gespeeld en ook de trainingen naderen zijn einde, want helaas is het hockeyseizoen alweer afgelopen. Hopelijk heb je een leuk seizoen gehad en heb je veel nieuwe skills geleerd! Maar wil je helemaal geen hockey-break en ook in de zomervakantie lekker knallen met die ballen? Ga dan op een SportWays hockeykamp en kom 2 of 3 dagen lang hockeyen, gewoon bij jou op de club! 

Wij zorgen voor goede trainers, een uitdagend programma, een lekkere lunch en vooral voor heel veel lol! 

Kom ook en meld je nu aan voor een Kids of YoungStars kamp van 8 t/m 10 juli op Hurley. Ook een weekje later (13 t/m 15 juli) organiseren we een Kids en YoungStars kamp op Hurley!
25-6-2015
Wij zijn op zoek naar een arbitrage planner!!! 
Vind je het leuk om te plannen en organiseren? Communicatief sterk? Leuk om af en toe een puzzel op te lossen? Dan is dit misschien iets voor jou. 

Elke zaterdag zijn er rond de 24 thuiswedstrijden die worden gespeeld door de ABCD11 teams. Elke wedstrijd wordt door twee fluiters geleid. Je plant leden en ouders in om de wedstrijden te fluiten en voert eventuele wijzigingen door. Input hiervoor komt o.a. van de teambegeleiders en managers. Met behulp van de arbitragemodule van LISA kan dit thuis vanaf je eigen PC. Op zaterdag neemt de wedstrijdtafel de uitvoering van je over. 

Het tijdsbestek waarin je bezig bent is verdeeld over de week voorafgaand aan de in te plannen zaterdag. De wedstrijdsecretaris plant zoveel mogelijk thuiswedstrijden vooruit; teambegeleiders en managers worden verzocht de aan hun team gekoppelde scheidsrechters vooraf in te plannen en door te geven aan de arbitrage planner. 

Wat is handig? Hockeyervaring is geen vereiste (je hoeft niet zelf gespeeld te hebben), hockey affectie wel. Plannen leuk vinden en er gevoel voor hebben. Vriendelijk en correct doch kordaat in communicatie naar de leden en de ouders. Handig zijn met de computer. 

De functie kost gemiddeld 5 uur per week gedurende het hockeyseizoen. Overigens is het goed mogelijk deze functie met twee personen te vervullen, waarbij een duo elke zaterdag samen inplant, of beurtelings om de week verantwoordelijk is. Er wordt nauw samengewerkt met de wedstrijdsecretaris. 

Lijkt het je leuk dit op te pakken en je eigen signatuur hier aan te geven? Stuur dan een mail naar arbitrage@hurley.nl, waarna wij contact met je op zullen nemen. 

Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kan je deze zondag 28 juni tijdens de Witte Rookdag stellen aan Xandra Grönloh of een van de mensen van de arbitragecommissie.
22-6-2015
Nieuwe spelregels voor het seizoen 2015-2016 

Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.

1.    Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.

Spelers kunnen uitsluitend om medische redenen ontheffing aanvragen bij de KNHB. Zij dienen op verzoek van de scheidsrechters de schriftelijke ontheffing van de KNHB te tonen. Meer informatie over deze dispensatieregeling vind je hier.

2.    De huidige lange corner wordt vervangen door een spelhervatting voor de aanvallende partij op de 23-meterlijn, recht tegenover de plek waar de bal over de achterlijn is gegaan. De spelhervatting vindt plaats binnen het 23-metergebied, waardoor de bepalingen voor de aanvallende vrije slag voor overtredingen binnen het 23-metergebied van toepassing zijn.

3.    Een aanvallende vrije slag binnen vijf meter van de cirkelrand wordt genomen op de plek van overtreding. De bal wordt niet meer  teruggelegd tot een plek vijf meter buiten de cirkel. De spelhervatting vindt plaats binnen het 23-metergebied waardoor de bepalingen voor de aanvallende vrije slag voor overtredingen binnen het 23-metergebied van toepassing zijn.

4.    Een groene kaart betekent naast een waarschuwing ook een tijdstraf van twee minuten. De scheidsrechters timen de straftijd. 

5.     Voor wedstrijden IN DE SENIORENCOMPETITIE geldt dat spelers op een gecontroleerde manier de bal op elke plaats in het veld mogen stoppen, ontvangen, laten afketsen en spelen op elke hoogte, inclusief boven schouderhoogte, mits dit niet gevaarlijk is of leidt tot gevaarlijk spel.

6.    Voor wedstrijden IN DE JUNIORENCOMPETITIE geldt dat spelers de bal NIET boven schouderhoogte mogen stoppen, ontvangen, laten afketsen of spelen. Uitsluitend een (doel)verdediger mag een schot op doel boven de schouder met zijn stick stoppen of laten afkaatsen.

In Nederland blijft een wedstrijd uit twee helften van 35 minuten bestaan en zal de tijd bij strafcorners en doelpunten niet 40 seconden worden stilgezet. 

In de briefings voor club- en bondsscheidsrechters die in juli verschijnen zal uitgebreid aandacht worden besteed aan deze nieuwe regels.

 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA