Adverteerders
Webshop


Lidnummer
Wachtwoord
Onthoud mij!
wachtwoord vergeten?
 
    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
15-12-2014
Mercian Indoor: 28-30 december 
7e editie Mercian Indoor 

Stichting HockeyBelowTheSea organiseert van 28-30 december in het Topsportcentrum in Almere weer het Mercian Indoor. Drie dagen lang een topevenement aan de Pierre de Coubertinlaan in Almere Poort. Het evenement bestaat uit 3 onderdelen: 
  1. Een sterk bezet toernooi voor jongens en meisjes. Zoal ieder jaar hebben zijn er weer sterke teams aanwezig. Op 28 december, de 1e dag, wordt voor de C junioren een toernooi georganiseerd. Op 29 december gaan de B junioren strijden om de prijzen en op 30 december de A junioren. 
  2. Een aantal gevarieerde clinic’s voor zowel de top als de breedte. Ook dit jaar weer een scala aan clinics voor de breedte sport. Nieuw dit jaar zijn de masterclasses voor D, C , B en Keepers. Bovendien zijn er early birds voor gehele teams. Er kunnen nog kinderen inschrijven maar wees er snel bij want vol=vol 
  3. Top programma. Op de 28ste en 29ste december zullen de Dames van het Nederlands zaalhockeyteam, weer aanwezig zijn. Op de 28ste een oefenwedstrijd tegen Pinoké JA1 en op de 29ste tegen Almere JA1. Deze wedstrijden beginnen om 18.00 uur. Om 19.30 uur wordt op de 28ste en 29ste een oefeninterland gespeeld tussen de heren van Nederland en Zweden. 

Drie dagen tophockey in het Topsportcentrum van Almere aan de Pierre de Coubertinlaan Almere. De toegang is gratis! Volg het laatste nieuws op www.mercianindoor.nl of op facebook (Mercian Indoor).
11-12-2014
THC Hurley kampioen van de Nuon Club Competitie 2014! 
Na een nek-aan-nek-race is THC Hurley als een van de negen winnaars uit de bus gekomen van de Nuon Club Competitie. THC Hurley heeft deze winst te danken aan iedereen die op onze ludieke inzending heeft gestemd. Dat gebeurde dan ook massaal, we verzamelden de meeste stemmen en zijn nu een van de negen winnaars. Nuon kwam zaterdag samen met Kim Lammers langs bij de laatste training van de bosuiltjes om de cheque van 10.000 Euro officieel te overhandigen. Dank allen voor het stemmen!
10-12-2014
Hurley gesloten vanaf zondag 14 december 
Vanaf zondag 14 december t/m 4 januari 2014 is het clubhuis gesloten in verband met de winterstop!  

Let op!! 
Denkt u aan het meenemen van:
- Uw keepers- & trainingsmaterialen uit uw kluisje? 
- Uw fiets.

Wij wensen u fijne feestdagen!!

Bestuur THC Hurley
 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA