Adverteerders
Webshop


Lidnummer
Wachtwoord
Onthoud mij!
wachtwoord vergeten?
 
    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
15-1-2015
THC Hurley: Serious Fun 

Met trots stellen we de THC Hurley promofilm voor, op deze manier willen we graag niet alleen onze slogan "Serious Fun" nieuw leven in blazen maar ook het Hurley verhaal vertellen en verspreiden. 

THC Hurley is opgericht op 12 juli 1932 in Amsterdam en heeft sindsdien naam gemaakt als een gezellige en open familieclub waar voor iedereen, van jong tot oud, van getalenteerd tot puur-spelend-voor-het-plezier, plaats is. Een vereniging met een professioneel en toegewijd beleid gericht op het faciliteren en stimuleren van zowel het absolute tophockey als het recreatief georiënteerde breedtehockey. Een combinatie die onze vereniging door de jaren heen tot een unieke sportgemeenschap heeft gemaakt. THC Hurley is mede ook daardoor één van de grootste hockeyverenigingen van Nederland geworden. De vereniging staat met ca. 2300 leden dan ook op het punt om uit haar voegen te groeien. Zowel in de weekenden als doordeweeks, overdag als ’s avonds: op en rond de velden van THC Hurley is er altijd wat te beleven. Top en recreatieve westrijden en trainingen, veteranenhockey (35+), bedrijvenhockey en trimhockey, evenementen en opleidingen, zakelijke borrels en partijen. THC Hurley is zowel zakelijk als sportief bij uitstek een ontmoetingsplek op misschien wel de mooiste plek van het Amsterdamse Bos. Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken zijn dag in, dag uit driehonderd vrijwilligers, tientallen professionals en diverse partnerorganisaties hard aan het werk: zowel operationeel als beleidsmatig. 

Geef je op als vrijwilliger of wordt sponsor want uw bijdrage stelt ons namelijk in staat om zeven dagen in de week, tweeënvijftig weken in het jaar, duizenden sporters, clubleden, toeschouwers, gasten en relaties datgene te bieden wat hen bindt: topsport, ontspanning, maatschappelijke binding en sociale contacten. 

Laten we samen geschiedenis schrijven.


 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA