Adverteerders
Webshop

 
    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws > naar al het Nieuws
ALGEMEEN
31-8-2015
'Cashless' in clubhuis Hurley 

Het clubhuis accepteert voorlopig alleen pinbetalingen, en dus geen contant geld. Uitbater OSP Zakelijke Horeca heeft hiertoe in overleg met het clubbestuur besloten omdat er wederom een inbraak is geweest in het clubhuis. OSP realiseert zich dat dit overlast met zich meebrengt voor de leden, maar vraagt u toch begrip te hebben voor dit besluit. 


31-8-2015
Vrijdag 4 september: Trainer/Coach avond, 20:00 u Nico Vink Foyer 

Het hockeyseizoen staat weer te beginnen, dus goed om alle kennis weer eens even aan te scherpen. Aanstaande vrijdag gaat Bert Vreeken kort iets vertellen over de nieuwe spelregels en komen wat organisatorische zaken aan bod.

Hierna hebben we een heel interessante gastspreker, in de persoon van Sander Droog weten te enthousiasmeren om zijn hockey visie (en die van Hurley) uit te dragen.

Voor wie hem niet kent, hij is niet alleen levensgenieter en fanatiek zeiler, maar bovenal groot hockey liefhebber. In zijn lange hockey carrière heeft hij op hoog niveau gespeeld en later gecoacht. Onder andere is hij districtstrainer Noord-Holland (MC) geweest en vorig seizoen trainer/coach van MB1. Aankomend seizoen gaat hij één van onze tophockey teams, namelijk Heren 2, coachen en trainen.

Kortom een zeer inspirerende spreker. Verzamel al je hockey vragen en stel ze aanstaande vrijdag avond. Mis dit niet!

coaching@hurley.nl

Meer informatie over Sander: Sander Droog

24-8-2015
Ring verloren 
Oproep van Carolien Bikkers, Dames 6:
Zondag 16 augustus heb ik mijn ring in de dames kleedkamer laten liggen. Het gaat om een brede zilveren ring met 3 losse ringen eromheen. Deze ring betekent heel veel voor mij. Mocht u deze ring gevonden hebben, zou u zo vriendelijk willen zijn om dan contact met mij op te nemen? Hartelijk dank. Groet, Carolien Bikkers 06 18134874
 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA