Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrienden van Hurley 
 
Een club van oudgedienden en anderen, die Hurley een warm tot zeer warm hart toedragen. En die gezamenlijk een fonds hebben opgericht waaruit allerlei ad-hoc projecten gefinancierd kunnen worden. Projecten waar de penningmeester in de lopende begroting geen geld voor heeft en die geen jaar uitstel dulden.
 
Een club ook die elk jaar in de lente op Hurley verzamelt! Op een mooie zondag op het Joop Bargerterras of in de Nico Vink Foyer, met Dames- en Heren 1 thuis. Om te praten over die verduiveld goeie ouwe tijd (verhalen die elk jaar mooier mogen worden) en te genieten van het fantastisch mooie heden. Wat hen bindt is de liefde voor Hurley, van ontluikend tot al een leven lang.

Die Club dat bent u, dat zijn wij! Een Hurley Vrienden Club die we als een geschenk aan de vereniging aanbieden als "een appeltje voor de dorst" voor leuke dingen.

En wat is daarvoor een mooier moment dan NU!

- Nu... de THC Hurley ruim 80 jaar is.

- Nu... Dames 1 haar beste seizoen 'ever' speelt in de Hoofdklasse

- Nu... Heren 1 zich opmaakt voor rechtstreekse terugkeer in de Hoofdklasse

- Nu... Meisjes A1 landskampioen Zaalhockey is geworden + nog 5 jeugdteams

- Nu... we met elkaar de voltooiing van ons nieuwe clubhuis vieren

- Nu... we 2500 leden onderdak bieden en daarmee tot de vijf grootste clubs behoren en nog steeds supergezellig zijn.

Het lidmaatschap van deze Hurley Vrienden club wordt u van harte aanbevolen door het onderstaande Comité van Aanbeveling met tot nu toe:

- John de Aantrekker (erelid)
- Peter Avis (oud-besuurslid, lid van verdienste)
- Vera van Baak - Drilling (ou-penningmeester, lid van verdienste)
- Rob Content (oud-bestuurslid, erelid)
- Rob van Ittersum (oud-voorzitter, erelid)
- Herman Kruijshaar (lid van vele commissies, lid van verdienste)
- Hans van Muiden (erevoorzitter)
- Jurjen Pen (oud-secretaris)
- Fred Peters (oud-bestuurslid, lid van verdienste)
- Rolf Lans (erelid)
- Wybe Wieringa (oud-bestuurslid jeugdzaken, erelid)
- Jan Winkel (oud-voorzitter, erelid)
 
Er zijn twee manieren om lid te worden van de Hurley Vrienden club: middels een 'Gewone Schenking' of middels een 'Notariele schenking' aan de THC Hurley (heeft Ambi-status).
 
Gewone schenking
U schenkt elk jaar - tot wederopzegging - een bedrag naar eigen keuze (minimaal EUR 100,-). Of u dit kunt aftrekken van de belasting hangt van uw overige schenkingen af in relatie tot uw inkomen.
 
Notariele schenking
U schenkt elk jaar via een notariele acte (looptijd 5 jaar) een bedrag naar eigen keuze (minimaal EUR 200,-). dit bedrag is direct en volledig aftrekbaar van de balsting, waardoor de netto lasten voor u de helft minder zijn en het voordeel naar Hurley gaat in plaats van naar de belasting. de kosten van de otaris komen voor rekening van Hurley. 
 
Apart Fonds
Uw schenking wordt gestort op een aparte rekening en mag door het bestuur alleen gebruikt worden voor de aangegeven bestemmingen. Via een Vriendennieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee van het Fonds en van hurley.
 
Laten we met elkaar er een bijzonder fonds Vrienden van Hurley van maken en laat de Hurley Vrienden Club uw 'lifeline' zijn met uw oude club.
 
Hans van Muijden
Erevoorzitter
 
 
 
 
Hoofdsponsors
Subsponsors
Business Club Hurley

Adverteerders

Powered by LISA