Tenue en materialen


Het thuistenue

Het officiĆ«le Hurley tenue bestaat uit een Osaka shirt dat verticaal in het midden in twee delen is gedeeld in een blauw en een grijs deel, waarbij de mouw aan de grijze kant juist blauw is en de mouw aan de blauwe kant grijs. Het shirt heeft een donker blauwe kraag en de mouwen een donker blauwe rand. De Hurley badge is, vanuit de shirtdrager gezien, links op borsthoogte in het blauwe gedeelte geplaatst.

Special Sports (Amstelveenseweg 501, Amstelveen) is de enige leverancier die gerechtigd is Hurley tenues te verkopen en het Hurley logo op kleding te drukken.

Andere reclame uitingen op het shirt zijn niet toegestaan.

Verder bestaat het tenue uit een korte donkerblauwe broek of een donkerblauwe rok, beide voorzien van het Hurley logo. Kousen zijn in beide gevallen eveneens van en donkerblauw  en voorzien van een Hurley logo. 

Ook op broek, rok en kousen zijn geen andere reclame uitingen toegestaan naast het logo en Hurley Logo.

1) Lijnteams (JA1, MA1, JB1, MB1, JC1, MC1, JD1 en MD1)

Alle lijnteams zijn verplicht om een nieuw Hurley thuistenue aan te schaffen. Dit biedt talrijke voordelen, eigen shirt dus goede maat, eigen nummer, eigen naam. De nummers worden uitgegeven/bepaald door de coach/trainer. Eventueel kan een team er voor kiezen ook namen op de rug van het shirt te drukken. Dit mag alleen bij Special Sports gebeuren en is op kosten van de spelers zelf.

2) Breedteteams

Het staat breedteteams vrij om een nummer en naam op het shirt te drukken dit moet in samenspraak met de coach/trainer worden bepaald voor heel het team. 

Indien een lid van een breedteteam niet kiest om een nieuw shirt aan te schaffen dan is hij/zij verplicht het Simpel.nl logo op shirt te laten drukken bij Special Sports. De kosten van deze bedrukking vallen ten laste aan Hurley.

3) Senioren

Het staat senioren vrij om een nummer en naam op het shirt te drukken dit moet in samenspraak met de coach/trainer worden bepaald voor heel het team.


Het uittenue

Om eenzelfde uitstraling te krijgen, heeft Hurley ook een uit-tenue van het merk Osaka. 

Het officiƫle Hurley uittenue bestaat uit een rood shirt, waarbij de mouwtjes een witte zoom hebben. De Hurley badge is, vanuit de shirtdrager gezien, links op borsthoogte geplaatst.

Verder bestaat het uittenue uit een korte witte broek of een witte rok, beide voorzien van het Hurley logo. Kousen zijn in beide gevallen wit en voorzien van een Hurley logo. 

Op het uittenue zijn geen andere reclame uitingen toegestaan buiten het Hurley Logo. 

1) Lijnteams (JA1, MA1, JB1, MB1, JC1, MC1, JD1 en MD1)

Alle lijnteams zijn verplicht om een nieuw Hurley uittenue (shirt,broek/rok,sokken) aan te schaffen.

2) Breedteteams 

Alle breedte teams kunnen het hele uittenue met een introductie korting bij Special Sports aanschaffen. 

3) Senioren

Alle senioren teams kunnen het hele uittenue met een introductie korting bij Special Sports aanschaffen. 

Het alternatief is een merkloos rood shirt gecombineerd met een merkloze witte broek of rok en witte sokken.


Trainingspak

Special Sports heeft speciale Osaka Hurley trainingspakken in het assortiment.

Alle bedrukkingen op het trainingspak, zoals het rugnummer en spelersnaam, maar ook de sponsoruitingen worden bij voorkeur in het donkerblauw of wit van de Hurley badge gedrukt. 

Hurley trainingspak sponsor bedrukkingen zijn alleen mogelijk in overleg met de sponsorcommissie (dit om conflicterende sponsorships te voorkomen) neem hiervoor contact op met: [email protected]

1) Lijnteams (JA1, MA1, JB1, MB1, JC1, MC1, JD1 en MD1)

Alle lijnteams ziin verplicht om een Hurley trainingspak aan te schaffen. 

2) Breedteteams 

Alle breedte teams worden geadviseerd een Hurley trainingspak aan te schaffen maar zijn vrij in hun keuze.

3) Senioren

Alle senioren teams worden geadviseerd een Hurley trainingspak aan te schaffen maar zijn vrij in hun keuze.


Materialen

Materialen voor keepers en trainingen worden verzorgd door de materialencommissie. Voor informatie en materiaalverzoeken dien je contact op te nemen met de juiste contactpersoon die de materialen verzorgt voor jouw team. Je kunt dit vinden op de pagina club/organisatie/commissies. Onder het kopje materialencommissie staan de betreffende personen.


Keepers

De basisset die Hurley verstrekt bestaat uit: helm (incl. vizier en keelklep), bodyprotector, legguards, klompen en handschoenen en broek. Tas, toque en elleboogbeschermers dient men dus zelf aan te schaffen. THC Hurley vraagt voor het beschikbaar stellen van materialen een borg ter grootte van EUR 150,-. In die gevallen waarin het betrokken lid namens de materialencommissie materialen bij Special Sports mag ophalen wordt gewerkt met een persoonlijk (niet overdraagbaar) afhaalformulier.

Voor alle overige materiaalinformatie verwijzen wij je graag naar het mailadres van de materialencommissie: materialen@hurley.nl