SubsponsorsDe Heemraad

Ruim 35 jaar zijn wij actief in de nieuwbouw- verbouw, renovatie, restauratie en utliliteitsbouw. Vele projecten hebben wij op onze naam staan waarvan u er een aantal op deze website terug kunt vinden. Doordat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Kijk snel verder op onze website, heemraadbouw.nl naar onze projecten in uitvoering en reeds eerder gerealiseerde projecten.

DigitasLBi

Wij zijn een wereldwijd marketing en technologie bureau dat bedrijven transformeert voor het digitale tijdperk. Wij helpen onze klanten creatieve en technologische uitdagingen te omarmen. Om zo de wijze waarop ze zaken doen radicaal te veranderen. 
Het maakt niet uit waar we onze klanten tegenkomen op hun digitale reis. Onze gedeelde expertise van brand building, creativiteit, technologie en distributie zorgt er altijd voor dat ze voorbereid zijn op de toekomst.

Om dit te stroomlijnen, werken wij volgens een unieke methode die uiteenlopend talent vergt. We noemen deze werkwijze blending. Dit staat centraal in alles wat we doen. Het stelt ons in staat ideeën te ontwikkelen die via strategie en concept zo rap en effectief mogelijk naar het eindstation worden gebracht: de lancering en de optimalisatie.
Bij blending draait het om het selecteren van de juiste mensen bij de juiste opdracht: creatieven, technologen, strategen, user-experience designers, CRM consultants, media specialisten en film- of videoproducers.

De perfecte blend neemt onze klanten verder en sneller mee op hun digitale reis én maakt onderweg ook nog eens heel wat consumenten blij.

Deze benadering omarmt de creatieve spanning tussen de linker- en rechterhersenhelft. We zijn ervan overtuigd dat wanneer harde data gecombineerd wordt met een goed verhaal – zie het als wiskundigen en schrijvers die hun krachten bundelen –  betere resultaten oplevert.

Samenvattend betekent dat we alles in huis hebben om iedere marketinguitdaging aan te gaan. Om deze vervolgens op de juiste wijze over te brengen naar een geïnformeerd publiek.

Betrokkenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. We doen het namelijk nooit alleen. Samen gaan we op zoek naar What’s Next.
Heineken Brouwerijen

U kent Heineken Brouwerijen als fabrikant van sterke biermerken en als horecaleverancier van dranken. Aangezien ons assortiment zéér uitgebreid is, hebben wij het initiatief genomen om een totaaloverzicht van producten voor u online te presenteren. Van bier tot en met wijn en van melkproducten tot en met food en non-food. Deze website biedt u een uitgebreid overzicht van alles wat Heineken Brouwerijen voor u in huis heeft en toont aan dat wij u een aantrekkelijk totaalassortiment kunnen leveren.
Heineken Brouwerijen is naast leverancier ook een partner die met u meedenkt om meer business uit uw bedrijf te halen. Zo beschikken wij over diverse programma's die u ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Zo heeft bijvoorbeeld het Goed Getapt Programma reeds vele ondernemers en hun personeel getraind met als tastbaar resultaat kwaliteitsverbetering en meer rendement uit het gehele assortiment. Dit programma is recent uitgebreid met trainingen voor de categorieën speciaalbier, frisdrank, wijn, gedistilleerd en koffie & thee.

Op het gebied van productinnovatie en nieuwe concepten houdt Heineken Brouwerijen de ontwikkelingen en trends in de horecamarkt nauwlettend in de gaten. De introductie van de nieuwe categorie cider met de merken Jillz en strongbow Gold zijn een sprekend voorbeeld hiervan. Onlangs lanceerden wij Bazar, het totaalconcept voor koffie en thee, waardoor u nu ook voor deze categorie professionele ondersteuning kunt verwachten van Heineken Brouwerijen.