Zaterdag 26 mei play-offs, 15:00 Hurley H1 - Klein Zwitserland. Schrijf je team in voor één van de super leuke Hurley toernooien: Seniorentoernooi 23 juni, B-toernooi 24 juni, D-toernooi 30 juni, EF-toernooi 1 juli. Scroll naar beneden, kies het toernooi van je leeftijdscategorie en schrijf je online in. Zo makkelijk is het.
 

Hurley Bosuiltjes starten op 16 september

8-9-2017 Jeugd

In verband met de verwachte weersomstandigheden (o.a onweer) starten we een week later met de Hurley Bosuiltjes. 

Op 16 september beginnen de nieuwe Bosuiltjesgroep. Frank van Rossem en zijn team verwachten de jongste Hurley hockeyers op het hoofdveld tegenover het clubhuis. We verzamelen om 08.15 uur en om 08.30 uur begint de training. De ouders kunnen onder het genot van een kopje koffie wakker worden en vorderingen aanschouwen.

Op 16 september is ook de oudermeeting boven in het clubhuis. Terwijl de kinderen trainen, krijgen de ouders informatie over het eerste jaar op Hurley van Technisch Manager Frank van Rossem en hoofd Jongste Jeugd Anne Kortenoever. Ook sponsoring komt aan de orde. Bestuurslid Peter Koetsier vertelt er graag meer over en beantwoordt vragen van ouders. Welkom!

Gerelateerd nieuws: Jeugd