De blaashal komt eraan, deel 3, trainingsschema

21-10-2019 Vereniging

Beste Hurleyanen,

Hij komt, hij komt! Na de zeer geslaagde financieringsronde kunnen we eindelijk vooruit kijken naar een bijzonder moment in de geschiedenis van Hurley. Een prachtige blaashal gaat komende winter verrijzen bij ons op het complex waardoor iedereen de mogelijkheid gaat krijgen om te zaalhockeyen.

Waar normaal de winter zorgt voor een gesloten hek, sneeuw op de velden en het verlangen naar de lente, kunnen we als leden straks de gehele winter genieten van prachtige sport en gezelligheid in het weekend in en rondom deze tijdelijke constructie op veld 7 (zandveld.)

Momenteel wordt er door de Blaashalcommissie (voorheen Zaalcommissie) volop gepuzzeld om het trainingsschema voor alle teams rond te krijgen. De jeugdteams, vanaf de 8-tallen, kunnen allemaal in de zaal trainen op dezelfde dag en tijd, net als op het veld. De senioren zullen vooral in de latere avonduren trainen.

Zal dat schema perfect zijn? Nee, vast niet. Maar wij doen er alles aan om het zo logisch en werkbaar mogelijk te maken. Nog even geduld dus, en hou de website in de gaten.

Onderaan dit artikel het schema voor de onderlinge jeugdwedstrijden op 1 december in de Blaashal.

Verder een belangrijke update: het slaan van de ankers in veld 7 blijkt meer tijd te kosten. Dit betekent dat het optrekken van de blaashal niet op woensdag 20 maar op vrijdag 22 november zal plaatsvinden! Op zaterdag 23 november zal de vloer worden gelegd. Heel vervelend, want een aantal vrijwilligers hadden de agenda al vrij gemaakt op 20 november! Het slagen van dit project is onverminderd afhankelijk van jouw bereidwilligheid om mee te helpen. Voor vrijdagavond 22 november (17.00 tot 21.00) zijn 25-30 vrijwilligers nodig. Voor zaterdagochtend 23 november (10.00 - 12.30) zijn 20 vrijwilligers nodig.

Je kan je aanmelden bij de Zaalcommissie (hieronder). Alvast bedankt!! De vertraging betekent ook dat wedstrijden (van veld 7) in het weekend van 16/17 en 23/24 november op naburige velden zullen worden gespeeld. Met dank aan onze wedstrijdsecretarissen Maartje, Anouk en Lieke is dit goed opgelost.

Tot slot: we zoeken ook nog steeds iemand die gebeld kan worden bij calamiteiten bij de blaashal. Iemand die dus dichtbij Hurley woont. In het bericht hieronder hebben we het een "beheerder” genoemd maar het is echt niet zo dat je elke dag de zaal moeten openen en sluiten. In principe kan deze functie ‘op afstand’ (vanuit huis) worden uitgevoerd. Meer weten? Vraag het de Zaalcommissie.

Blaashal commissie Hurley
Tessa van Veggel & Rutger Bierens de Haan

Gezocht:

Beheerder blaashal

Vind jij het leuk, of weet jij iemand die het leuk vindt, om namens Hurley het beheer van de zaalhockey blaashal op zich te nemen (van eind november tot eind februari)?

Het beheer bestaat uit het regelen van de verlichting, verwarming en druk. Dit doe je met behulp van je Smartphone, PC of IPad. Je kan op afstand deze zaken regelen en bij storing krijg je automatisch een waarschuwing. Ook zal je een enkele keer vragen kunnen krijgen over de code van de sleutelkast. Het is niet de bedoeling dat je iedere dag de hal opent en afsluit. Bij calamiteiten, waar we niet op hopen, zal je het aanspreekpunt zijn om alles in goede banen te leiden.

De schoonmaak zal gebeuren door het vaste schoonmaakbedrijf van Hurley en hoef jij dus niet te verzorgen.

Vrijwilligers

De hal kan niet worden opgezet zonder vrijwilligers. Een aantal jeugdteams heeft gereageerd op de oproep van 17 oktober jl. betreffende vrijwilligers die willen helpen tijdens de opbouw van de blaashal. Er zijn zelfs teams die meerdere vrijwilligers hebben opgegeven, waarvoor dank!

Echter…voor de functie van beheerder hebben wij nog geen reactie ontvangen op onze oproep van 17 oktober. Vandaar deze reminder. Dus meld je aan en help Hurley! Zonder jullie hulp kan de hal niet worden geplaatst!!

Aanmelden kan op[email protected] (naam, team, mobiel nummer).
En als de blaashal uiteindelijk met jullie hulp staat, dan kunnen de trainingen beginnen.

Meld je aan als individu of nog leuker: als team! Vermeld hierbij je mobiele nummer. Aan de hand van de reacties wordt er een schema opgesteld. Aanmelden kan op [email protected]

Nogmaals: zonder vrijwilligers geen hal!

De Blaashalcommissie: Tessa Lebon en Rutger Bierens de Haan

De blaashal schept geweldige exposure mogelijkheden voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan reclame uitingen langs de velden, aan de balken, op het scorebord of zelfs op de blaashal zelf. Er zijn tal van mogelijkheden voor verschillende budgetten. Bent u op zoek naar opvallende exposure, stuur dan een mail naar [email protected] en wij van de Sponsor Commissie nemen met u contact op.

Met sportieve groet, Hurley


Bijlage