Corona regels op Hurley

27-8-2020 Vereniging

Het seizoen gaat weer beginnen! Wij zijn heel blij dat weer de velden op mogen en wedstrijden kunnen spelen. Helaas is, zoals iedereen weet, de corona crisis nog niet voorbij. Dit betekent ook dat we ons goed aan de richtlijnen moeten houden, zodat we het seizoen op alle niveaus kunnen uitspelen.


Hurley regels m.b.t. het COVID-19 virus:

1. Ben je bezoeker/toeschouwer (dus speel of coach je niet op het moment dat je naar Hurley komt)? Dan is het verplicht om je van tevoren te registreren via deze link
https://hurley.nl/registratie/ Registratie is verplicht vanaf 13 jaar. Hou je lidnummer en wachtwoord bij de hand om makkelijk in te kunnen loggen

Houd er rekening mee dat er controles plaats kunnen vinden op deze registratie. Bij meer bezoekers dan het toegestane aantal kunnen we je vragen om het terrein te verlaten.

2. Houd je aan de RIVM aanbevelingen, dus was je handen, houd afstand (de voeten langs het veld geven de juiste afstand aan) kom niet als je enige klachten vertoont (verkouden, benauwdheid, hoesten).

3. Desinfecteer je handen bij binnenkomst

4. Volg de looproutes zoals aangegeven op het Hurley-terrein.

5. De bar is open, ook hier gelden de RIVM horeca maatregelen.

6. Kleedkamers en douches zijn alleen beschikbaar voor Hoofdklasse- en landelijk spelende uit-teams. Kleed je dus thuis om.

7. Verzamelen en voorbespreken kan alleen buiten.

8. Wil je na de wedstrijd nog wat drinken? Ga dan zitten aan een tafel bij het veld waar je gespeeld hebt. Zie hier ook de kleurenschema’s voor in de plattegrond. Let op: Zit alleen met je eigen team aan een tafel.
Zijn de tafels vol? Dan vragen we het eerst gearriveerd team om plaats te maken. Wees hier vriendelijk en coulant in!

Met z'n allen kunnen we het corona virus onder controle houden. Als wij ons goed aan de regels houden, zorgen we ervoor dat het hockeyseizoen uitgespeeld kan worden. Laten we hier samen voor zorgen, zodat we het hele jaar plezier kunnen hebben op Hurley!