Friday masterclass start weer

27-8-2020 Jeugd

Eerste training Friday Masterclass op vrijdag 4 september!

Meld je uiterlijk 1 september a.s. aan

Beste allen,

Het nieuwe hockeyseizoen gaat weer beginnen en daar hoort de Friday Masterclass natuurlijk ook weer bij! De FMC is gericht op het individueel ontwikkelen van de hockeyers, waarbij de eerdere training in de week een teamtraining is.

Bij de D- en C-spelers komen elke week spelers uit Heren 1, Dames 1 en jongens A1 langs om training te geven en hun specialisme over te brengen aan de Hurley jeugd. Dus je leert scoren met de spitsen, verdedigen met de verdedigers en zelfs strafcorners nemen met spelers uit het hoogste niveau van Nederland!

Vanaf komend jaar is het laatste uur (18.30-19.30 uur) ook voor de A-jeugd op Hurley. Bij de B en A trainingen delen wij het veld in 3 gedeelten waardoor alle spelers uitgedaagd worden met grotere afstanden. Zo krijgt iedereen training op zijn/haar niveau! Deze verandering is een gevolg van de feedback die we vorig jaar van de spelers zelf hebben gekregen. Voor de A & B spelers zijn er trainers uit de hoogste teams van Hurley inclusief uit Jong Heren 1. Heren en Dames 1 trainen namelijk zelf op dit tijdstip.

Het eerste blok FMC bestaat uit de volgende data:

4 september
11 september
18 september
25 september
2 oktober

De eerst volgende training na de herfstvakantie is op vrijdag 30 oktober. Tijdschema:

16.30 – 17.30 uur D meisjes en jongens
17.30 – 18.30 uur C meisjes en jongens
18.30 – 19.30 uur B & A meisjes en jongens


Hoe werkt het?

Je schrijft je per blok in voor de vrijdagtrainingen. Doe dit deze keer uiterlijk 1 september via deze link
Kun je onverhoopt een keer niet komen, meld je dan zo snel mogelijk af met naam, teamnummer en de desbetreffende datum via [email protected]

Nog even wat aanvullende regels! Aanmelden is komen en… op tijd! Niet op tijd? Bel/app even met Jesper: 06-23225120. Bij slechter weer.. niet bellen of mailen, maar gewoon de site in de gaten houden. Zie je niets staan, dan gaat de training door.

Join the Masterclass. Join the Friday!

Met vriendelijke groet, Namens het hele Friday Masterclass team
Jesper de Korte
Loek Snijders
Mariette Behrens - Greve
Marielle Bierens de Haan - IJzerman


Gerelateerd nieuws: Jeugd