Wedstrijdschema jeugd zondag 25 okt.

Beste allemaal hierbij het schema voor aanstaande zondag (LET OP de winte


LEES VERDER

Wedstrijdschema jeugd zaterdag 24 okt.

Beste allemaal hierbij het schema voor aanstaande zaterdag Het eer


LEES VERDER

Corona update 16 okt t.b.v. senioren

Het bestuur heeft overwogen om voor de leden boven de 18 jaar, groepen van


LEES VERDER

Nieuwe corona regels komende vier weken

Beste (ouders van) leden,
De persconferentie van Premier Rutt


LEES VERDER

Hurley H1 verlost van doelpuntendroogte

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl / artikel met dank aan hockey.nl <


LEES VERDER

Bezoekers registratie op Hurley

Vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus zijn wi


LEES VERDER

Corona regels op Hurley

Het seizoen gaat weer beginnen! Wij zijn heel blij dat weer de velden op mo


LEES VERDER
 

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec

6-9-2020 Vereniging

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec.


Lieve leden,

Zoals jullie weten zijn wij nog steeds op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, meerdere subsponsoren zoals een sponsor voor het shirt van Dames 1 en als geheel meer sponsorinkomsten. We roepen de echte "doeners” van Hurley op om ons hierbij te helpen!

De boodschap van Hurley is helder, we hebben een pitchpresentatie gemaakt en een filmpje dat alle waarden van Hurley in beeld brengt. Ook zijn we bezig een partner te vinden die ons helpt met een (social) media aanpak – om de middelen en mogelijkheden voor zichtbaarheid en activaties van Hurley beter te benutten. En nu hebben we (meer) mensen nodig om sponsoren te benaderen!

In de huidige setting is er een Bestuurslid Sponsoring & Communicatie (Peter Koetsier) en een Commissie Sponsoring, die qua leden echter te dun bezet is. Voor de korte termijn zoeken we daarom mensen die in een aparte Projectgroep met een korte looptijd (van 15 september tot en met 15 december) willen plaatsnemen met als doel het ophalen van extra sponsorinkomsten voor dit jaar.

De Projectgroep staat onder aansturing van het gehele Bestuur, waarbij Bestuurslid Sponsoring, Penningmeester (Bas van der Vlist), Voorzitter (Jan Chris de Nooijer) en Bestuursleden Jeugd (Hilde Klok) en Tophockey (Hanna Wintzen) ook zitting nemen in de Projectgroep.

Werkgroep!
Projectgroep? Nou nee. Dat klinkt als herijken van de strategie, ontwikkelen van communicatietools en opleveren van een Plan van Aanpak voor een nieuwe organisatiestructuur*. En dat is nou precies niet de bedoeling! Nee, de Projectgroep is een Werkgroep die zich volledig richt zich op het genereren en navolgen van leads, het bedenken en uitvoeren van leuke acties, voeren van sales gesprekken met potentiële, nieuwe en huidige sponsoren –waarvoor ook coaches en spelers/speelsters van Heren en Dames 1 inzetbaar zijn. Inzet 1 a 2 dagdelen per week, en alle uurtjes helpen!*

*Uit de werkgroep kunnen uiteraard ook suggesties komen voor de herinrichting van het onderdeel Sponsoring binnen Hurley. En dat komt goed uit, want Peter Koetsier zal zijn functie als Bestuurslid per aanstaande december vacant stellen. Het Bestuur staat er ook voor open de huidige structuur te wijzigen waarbij "meer slagkracht” de insteek is.

Maar nu eerst: doen. Let’s go!Meld je aan voor de sponsor werkgroep bij [email protected]


Gerelateerd nieuws: Vereniging