Video analyse workshop 23 sept.

7-9-2020 Vereniging

Beste Hurleyanen,


Net voor het Coronavirus toesloeg waren de eerste stappen gezet met een automatisch camerasysteem t.b.v. videoregistratie van de Hoofdklasse voor uitzendingen op Ziggo. 
Er was wat kritiek maar inmiddels is dit verder verbeterd en bruikbaar voor TV. Omdat er nu een permanent systeem staat mogen wij dit ook gebruiken voor andere teams die graag hun tactiek verder willen verbeteren met behulp van videobeelden. 

We willen de werking ervan graag uitleggen in een workshop op 23 september a.s. om 19:30 in de Nico Vink foyer. Als je ge├»nteresseerd bent en van plan bent je team te ondersteunen met videoanalyse kun je je aanmelden voor deze avond bij de redactie o.v.v. naam en team: [email protected]. De workshop is bestemd voor zowel jeugd als senioren. (let op: aanmelden is i.v.m. Corona verplicht)

Vanwege het nog aanwezige virus zijn het aantal plaatsen gelimiteerd tot 15. We vragen dan ook uitdrukkelijk om slechts één persoon per team zich te laten aanmelden om zoveel mogelijk teams de kans te geven aanwezig te zijn op deze avond. Bij erg veel interesse zullen we een tweede avond organiseren.Gerelateerd nieuws: Vereniging