Wedstrijdschema jeugd zondag 25 okt.

Beste allemaal hierbij het schema voor aanstaande zondag (LET OP de winte


LEES VERDER

Wedstrijdschema jeugd zaterdag 24 okt.

Beste allemaal hierbij het schema voor aanstaande zaterdag Het eer


LEES VERDER

Corona update 16 okt t.b.v. senioren

Het bestuur heeft overwogen om voor de leden boven de 18 jaar, groepen van


LEES VERDER

Nieuwe corona regels komende vier weken

Beste (ouders van) leden,
De persconferentie van Premier Rutt


LEES VERDER

Hurley H1 verlost van doelpuntendroogte

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl / artikel met dank aan hockey.nl <


LEES VERDER

Bezoekers registratie op Hurley

Vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus zijn wi


LEES VERDER

Corona regels op Hurley

Het seizoen gaat weer beginnen! Wij zijn heel blij dat weer de velden op mo


LEES VERDER
 

Hurley komt te kort tegen buurman Pinoké

16-9-2020 Tophockey Heren 1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Hurley komt te kort tegen buurman Pinoké
(artikel door Hans Hofstra, hoofdklassehockey.nl)

In een enerverend eerste kwart waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren heeft uiteindelijk Pinoké aan het langste eind getrokken. Nadat de ploeg van Jesse Mahieu op een 2-3 voorsprong kwam, moest de tegenstander Hurley echt afhaken. Uiteindelijk won de play-offs kandidaat met een degelijke maar ruime 2-6 overwinning.

De neutrale toeschouwer kon vandaag genieten van vele doelpunten in de Tulp Hoofdklasse heren. De 250 man die vandaag een kaartje hadden gekocht zagen Hurley-nieuwkomer Justin Reid-Ross vandaag de score openen. De corner van Reid-Ross ging hard in het goal van keeper Hidde Brink: ‘Ik vond het niet per se raar om vandaag mijn eerste wedstrijd thuis te spelen. Vorige week speelden we tegen mijn oude club Amsterdam. Dat gaf mij een vreemder gevoel. Ik vond dat we vandaag een goede wedstrijd hebben gespeeld. We creëerden genoeg kansen in de wedstrijd. Het was natuurlijk fijn om het eerste doelpunt te maken voor mijn nieuwe club Hurley’, aldus Reid-Ross.

"WE MAAKTEN VANDAAG TEVEEL INDIVIDUELE FOUTEN, WAAR PINOKÉ DANKBAAR GEBRUIK VAN MAAKTE”

Justin Reid-Ross speelde vandaag zijn eerste thuiswedstrijd voor Hurley. Pinoké toonde meteen veerkracht en nog in dezelfde minuut was het Martin Ferreiro die de gelijkmaker op het scorebord mocht noteren. Dennis Warmerdam was het die in de 17de minuut de score op 1-2 kon zetten voor Pinoké. Ditmaal toonde Hurley aan ook terug te kunnen komen van een achterstand. Caspar Dobbelaar scoorde de 2-2. Reid-Ross: ‘Vooraf dachten we zeker dat er iets te halen zou zijn tegen Pinoké.

Ik vond ons net zoals vorige week tegen Amsterdam goed spelen. We hebben een aantal ervaren spelers en een paar goeie jonge jongens in het team. We willen met Hurley aanvallend hockey laten zien. Vandaag hadden mijn teamgenoten en ikzelf uiteindelijk net teveel individuele fouten gemaakt, waar Pinoké dankbaar gebruik van maken’.

"IK VOND HET VANDAAG EEN LELIJKE WEDSTRIJD”

PinokéHet spel, die vooral in de tweede helft op de helft van Hurley afspeelde, kende een terechte winnaar. Nadat de 2-2 viel, vond Pinoké het namelijk welletjes. Met doelpunten van nogmaals Ferreiro, Warmerdam en twee keer Hendrickx (sc) kon de ploeg met een goed gevoel Hurley verlaten. De Belgische international Alexander Hendrickx maakte vandaag een goede indruk en mocht twee keer scoren: ‘Ik vond het vandaag een lelijke wedstrijd. Het was ook zeker niet het beste hockey wat we dit jaar hebben gespeeld. We kunnen nog veel beter. We hadden veel balverlies en verloren veel turn-overs. Daarnaast is het rendement bij onze corners toe nu toe nog te laag.

Komende week speelt Hurley tegen Klein Zwitserland terwijl Pinoké een uitwedstrijd heeft tegen HGC. Een belangrijke wedstrijd, waarbij hopelijk bij de tegenstanders alle belangrijke spelers weer aanwezig zijn. Bij de Argentijn Maico Casella die voor HGC speelt, werd namelijk het corona-virus geconstateerd, waardoor de wedstrijd die vandaag tegen Den Bosch stond gepland moest worden uitgesteld. Casella woont samen met meerdere teamgenoten waaronder Agustin Bugallo. Of de wedstrijd zondag door gaat, is nog niet bekend. Hendrickx: ‘We willen zeker voor de play-offs gaan. De wedstrijd van vandaag moesten we winnen. Hopelijk kunnen we komende week de strijd aangaan tegen HGC’.

Gerelateerd nieuws: Tophockey Heren 1