Senioren zomertrainingen

In de bijlage vind je het schema m.b.t. zomertrainingen. Let op dat er in d


LEES VERDER

Hurley D2 zoekt trainer/coach

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Halloo!!!  Wij a


LEES VERDER

zondag 29 augustus SNEAK PREVIEW "Wat is jouw Hurley talent?” - wil jij erbij zijn?

Beste leden en ouders,  De afgelopen weken hebben wij een aanta


LEES VERDER

Kom maar op met die zomer!


Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, en de temperaturen


LEES VERDER

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in de zomervakantie.

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Hurley H1 wil met jonge kerngroep (door)ontwikkelen.

2-4-2021 Tophockey Heren 1

Hurley Heren 1 wil met jonge kerngroep de komende jaren (door)ontwikkelen.

(Foto's ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl)

Hurley is trots om aan te kondigen dat we overeenstemming hebben bereikt met een groep van dragende spelers die de komende 2 jaar de kern van Heren 1 gaat vormen. Dit zijn Deegan Huisman, Siem Schoenaker, Martijn Wetzels, Pim Wasser, Jelmer Siersema, Casper van Loon en Noam Sheridan; Caspar Dobbelaar en Borja Llorens hebben vooralsnog voor 1 jaar bijgetekend. De groep bestaat uit spelers die al over zichtbare kwaliteiten beschikken en tevens nog een volgende stap willen zetten.

Een aantal ‘oudgedienden’ van Hurley beraadt zich op het moment om aan het einde van dit of volgend seizoen een stap terug te zetten in hun hockeycarrière. Daarom concentreren we ons nu op deze kerngroep. Het verder ontwikkelen van deze relatief jonge groep, en van het team als geheel, staat de komende jaren centraal. Ook de jongere talenten die nu reeds onderdeel maken van de selectie nemen we hierin op.

Om deze groep de begeleiding en ontwikkeling te geven die zij verdienen heeft Hurley aan Reinoud Wolff gevraagd om aan te blijven als hoofdcoach, zodat het team zich met zijn rijke ervaring optimaal kan ontwikkelen. De spelersgroep heeft expliciet aangegeven zelf ook graag met "Wolff” verder te werken.

Tophockey Heren Andy McConell: "Deze nieuwe en vrij jonge samenstelling van Heren 1, geleid door een ervaren hoofdcoach, sluit uitstekend aan bij de visie van Hurley om ons de komende jaren echt te richten op (door)ontwikkeling van talenten. Naast deze kerngroep als mooie basis, hebben we uiteraard nog 1 of 2 meer ervaren en leidende spelers nodig. Hoe we hier invulling aan geven zal de komende tijd duidelijk worden.”

Reinoud Wolff: "Na de degradatie van 4 jaar geleden was het mijn persoonlijke ambitie om van Hurley een stabiele Hoofdklasse club te maken. Ik geloof in de visie van Hurley en de mogelijkheid om dat met deze groep te doen. Ik heb het geweldig naar mijn zin op de club en kijk uit naar het volgende seizoen."