Hurley versterkt Dames 1 selectie

Foto: © hoofdklassehockey.nl Roel Ubels
Hurley is verheugd


LEES VERDER

Geen tijd om te koken?

Goed nieuws, vanaf nu is het mogelijk om via Hurley "take home" maaltijden


LEES VERDER

Korting op een Tulp keuken voor leden

Op zoek naar een nieuwe keuken? Of er al een tijdje van


LEES VERDER

Seniorentoernooi "terug naar vroeger"

Ondanks de beperkingen die in Nederland gelden zijn we toch alvast druk bez


LEES VERDER

Senioren update: opzeggen, contributie & planning

Lieve Senioren, (update 19/4)


Afgelopen dinsdag hee


LEES VERDER

Sportways hockeykampen mei, nog wat plekjes vrij

Wat ga jij in de meivakantie doen?Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeys


LEES VERDER

Blok je agenda voor het senioren- en veteranentoernooi

Lieve Senioren, Omdat wij graag met jullie vooruit willen kijken n


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Hurleyanen in vertegenwoordigende teams KNHB

9-4-2021 Vereniging

Afgelopen paasweekeinde was voor de meesten een relaxed weekend, voor enkele Hurleyanen was er een paasstage gepland bij de vertegenwoordigende teams van de KNHB. Meis H√ľnneman en Isabel Soeters mochten zich op zaterdag en maandag in de kijker spelen voor de O-15 selectie, Mats West, Max van Kooten en Ian van de Scheur deden hetzelfde maar dan voor U 14. Annelotte Nijhuis had 2 dagen met Ned B en Daantje de Kruijff, Marleen Jochems en Marente Barentsen waren door de bondscoach uitgenodigd om mee te trainen met de beloftes van het 'grote' NL team!

Voor allen was het een weekend om naar uit te kijken want eindelijk werd er weer eens ergens om gespeeld. Ook was het terugzien van vele bekende gezichten weer leuk. Maar het was natuurlijk ook erg spannend. Langs de lijn stonden er bij Meis en Isabel veel KNHB trainers met oranje trainingsjacks te kijken welke speelsters er nog eens extra bovenuit steken. Ondanks de spanning was het vooral weer erg leerzaam en leuk om in het veld te staan als het er weer om draait. 

Zowel Meis als Isabel zijn helaas niet geselecteerd voor het O-15 team. Ze mogen weer aansluiten bij de regionale groepen en op dat podium laten zien wat ze kunnen. Annelotte had een trainingsstage met de voor haar bekende groep van het Nederlands B. Helaas geen oefeninterlands maar wel onderlinge wedstrijden in het uit- en thuistenue van het Nederlands team!! Heel gaaf natuurlijk en een ervaring die smaakt naar meer. 

Tot slot trainden Daantje, Marleen en Marente mee met de beloftes van het grote Nederlands team. Op uitnodiging van de bondscoach. Dat moet hebben gevoeld als een beloning voor het goede spel van de afgelopen tijd. Natuurlijk geeft het voor Daantje extra voldoening om na de revalidatie een bevestiging te krijgen dat je op de weg terug bent. 
Vanzelfsprekend is Hurley heel trots op deze groep jonge spelers. Ook voor alle staf is het een bevestiging van de aanpak en het geloof in de ontwikkeling van de Hurleyaanse jeugd!