Seizoenstart: Hurley visie, ambitie én …..een film!

10-9-2021 Vereniging

Aanstaand weekend begint het nieuwe hockeyseizoen. De afgelopen 1,5 jaar zijn we noodgedwongen veel ‘intern gericht’ geweest, maar dat kan ook wat opleveren. Zo hebben wij als Bestuur goed gekeken naar wie wij als Hurley zijn, en willen zijn. Dit hebben we verwoord in de campagne "Hurley brengt talent tot leven” met een aangescherpte Visie en Ambitie, Posters en Banners op de club en een echte Promotiefilm.

Dit hebben we natuurlijk niet alleen gedaan. We hebben input gevraagd en feedback gekregen van (de leden van de) Jeugd, Categorieleiders, Ouders, Jeugdcommissie, Senioren, Technische Commissies Jeugd en Senioren, Communicatie Commissie, Sponsor Commissie, Business Club, huidige sponsoren en oud (bestuurs)leden. We nemen natuurlijk geen afscheid van onze pijlers: Samen, Ambitie, Creativeit en Warmte.

Bijgaand het resultaat, uiteraard deelbaar met iedereen die Hurley wil helpen om talent tot leven te brengen. Zit daar ook iemand bij die sponsor wil worden? Graag! Neem contact op met [email protected]!”

Visie
Een hockeyclub is zo veel meer dan alleen een club om te hockeyen. Het is de plek om jezelf te ontwikkelen. En dat betekent meer dan alleen jij, een bal en een stick. Wat vind ik leuk? Waar ben ik goed in? Hoe ga ik om met anderen? Wat draag ik bij? Kortom, wat is jouw Hurley talent? Antwoord op deze vraag vormt de basis voor groei. De basis om het maximale uit jezelf te halen. Op het veld. En daarbuiten. Want iedereen ontwikkelt zo zijn eigen talent. Of het nou het talent is om te scoren of anderen te helpen. Om leiding te geven, initiatief te nemen of sociaal mee te doen.

In de juiste omgeving en met de juiste aandacht komt ieder zijn eigen, unieke talent naar boven. Zodat iedereen kan excelleren op zijn of haar eigen manier; met elkaar en in hun eigen wereld. Een wereld waarvan Hurley het liefst zo lang mogelijk onderdeel is. Een leven lang Hurley. Van de Bosuilen tot de Veteranen. En voor een aantal met Tophockey daartussen. Want wij geloven dat ook het echte hockeytalent zo vanzelf boven komt drijven.

Ambitie
Hurley brengt talent tot leven. Hurley wil bekend staan als de club die laat zien dat het ontwikkelen van talent voor de Hoofdklasse samengaat met het ontwikkelen van talent voor de maatschappij. Als Mentor van talent stimuleren we eigen initiatief en ondernemerschap zodat iedereen zijn eigen "Hurley" talent kan ontwikkelen.

Dit willen we niet alleen doen voor onszelf, maar ook voor onze omgeving. Zo zijn wij als Hurley ook mentor van een van de nieuwe hockeyclubs die worden opgericht in kwetsbare wijken, Amsterdam Dynamics .

Film
"Hurley brengt talent tot leven”
Gerelateerd nieuws: Vereniging