Hurley dames 1 pakt 2e overwinning in Bloemendaal

20-9-2021 Tophockey Dames 1

 

Afgelopen zondag trotseerden Hurley dames 1 de Mussen in Bloemendaal! Mooi om te zien, dat de dames selectie zoveel talenten heeft dat, ondanks de grote hoeveelheid geblesseerden, de dames met elkaar deze wedstrijd winnen. Yasmin Geerlings, Fleur Loomans, Daantje de Kruiff, Marente Barentsen en Lieke van Wijk stonden in Bloemendaal naast het veld. Michelle van der Drift maakte het eerste doelpunt, waardoor de dames net voor rust het 1-1 gelijk maken. In de vierde kwart weet Hannah Martin via een tip-in het winnende doelpunt te maken. Met drie punten op zak gingen de dames terug naar Amsterdam. 

 

Zondag was het voor Fay Wesselse dan zover! Fay maakte haar debuut in de hoofdklasse. Fay is in de C jeugd vanuit De Kraaien Zaandam naar Hurley gekomen. Inmiddels is Fay 18 jaar en maakt zij dit seizoen deel uit van de selectie van Hurley Dames 1. Zondag speelde ze haar eerste officiĆ«le speelminuten als spits! 

 

Volgende week een dubbelweekend. Donderdagavond reizen de dames af naar Den Bosch en zondag spelen ze thuis tegen Kampong! 

 

#HurleybrengttalenttotlevenGerelateerd nieuws: Tophockey Dames 1