Coronamaatregelen vanaf 25 september

23-9-2021 Vereniging

Op zaterdag 25 september versoepelen landelijk de Coronamaatregelen.

Voor Hurley gelden echter enkele bijzondere regels. Dit betreft het bezoeken als toeschouwer van de hoofdklasse wedstrijden (D1 en H1) en het betreden van het clubhuis. Voor zowel het bezoeken van de hoofdklasse wedstrijden als voor het nuttigen van eten en drinken in het clubhuis zal voorlopig een coronacheck plaatsvinden via de coronacheck-app. Hiervoor heb je de QR code nodig.


Voor Hurley geldt dus voorlopig:

  • Het clubhuis is voor iedereen toegankelijk voor het bestellen van eten en drinken. Dit moet vervolgens buiten (op het terras) genuttigd worden.
  • Mocht men willen zitten in het clubhuis, dan zal er een coronacheck plaatsvinden door middel van de QR-code in de Corona-app aan de bar. Ben je al gecheckt voor de hoofdklasse wedstrijd dan volstaat het tonen van het polsbandje
  • Kleedkamers, douches en WC’s zijn open
  • Het advies om geen handen te geven staat nog overeind, daarom blijft de "stick-check” bij de line-up voor de eigen wedstrijden van toepassing (dit betekent dus géén shake-hands).
  • Blijf thuis als je corona (klachten) hebt en laat je direct testen. Was of desinfecteer regelmatig je handen.
  • Publiek voor een hoofdklasse wedstrijd (H1 en D1) wordt gescand met de coronacheck-app om toegang te krijgen tot de ruimte rond het hoofdveld. Dit gebeurt bij de toegang tot het complex of bij de afgeschermde ruimte. Indien het Coronabewijs aanwezig is, krijgt diegene een polsbandje. Toeschouwen gebeurt binnen de afgeschermde ruimte rondom het hoofdveld.
  • Tijdens de wedstrijden zal er (onder het publiek in de afgeschermde ruimte) gecontroleerd worden op de aanwezigheid van de bandjes.
  • Kom je zelf spelen of ben je toeschouwer bij een andere wedstrijd, dan hoef je geen coronacheck te ondergaan
  • Wil je voor of na je eigen wedstrijd nog even D1/H1 kijken, dan dien je je alsnog te laten scannen.

Net als jullie zijn wij ook heel blij dat er weer "gewoon” gehockeyd en gekeken kan worden. We rekenen dan ook op jullie medewerking om de competitie zowel op zaterdag als zondag zo veilig mogelijk te kunnen laten verlopen. Werk mee en respecteer bovenstaande maatregelen.


Het bestuur

Gerelateerd nieuws: Vereniging