Sportwayskamp in de herfstvakantie

8-10-2021 Adverteerder

Ga je met Brent, Felice en Maartje mee op kamp deze herfstvakantie?

Wil jij in de herfstvakantie werken aan jouw hockeyskills en gloednieuwe tricks leren? Tijdens het hockeykamp van SportWays kun jij drie dagen aan de slag met nieuwe hockeytechnieken, zodat jij na de vakantie staat te schitteren op het veld. Met het bezoek van Brent van Bijnen, Felice Albers en Maartje Paumen weet je zeker dat het gaat lukken!

Brent is een van de jonge talenten van AH&BC Heren 1. Deze aanvaller slaat met zijn backhand de bal als een kanonskogel het net in. Brent speelt ook voor Jong-Oranje, waarmee hij meerdere prijzen won. Bij het EK in 2019 is hij ook uitgeroepen tot Santander Speler van het Toernooi.
Felice is aanvallende middenvelder van AH&BC Dames 1. Haar specialisme? Dribbelen! Deze enthousiaste hockeyster werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames. Dit jaar nog won ze brons met AH&BC Dames 1 op de Euro Hockey League 2021, en goud met het Nederlandse Elftal op het EK. Daarnaast maakte ze afgelopen zomer haar debuut op de Olympische Spelen, die ze bekroonde met een gouden plak!
Maartje is één van de grootste hockeysters ooit. Ze heeft zo veel titels op haar naam staan dat je vingers tekort komt. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won meerdere malen goud op verschillende toernooien én was topscorer op de Olympische Spelen. Daarnaast is ze door de FIH welgeteld twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld! Haar wapen? De sleeppush, die ze met een gigantische vaart telkens weer de goal in knalt.
Brent, Felice en Maartje komen ieder één dagdeel van het kamp langs, om samen met jou te werken aan jouw hockeyskills.

Het hockeykamp is van 18 tot en met 22 oktober, voor hockeyers van 5 tot en met 14 jaar oud. Ga je met SportWays, Brent, Felice en Maartje mee het veld op deze herfstvakantie? Meld je dan hier aan!

Ga je mee het veld op met Brent, Felice en Maartje tijdens het SportWays Hockeykamp op Hurley?

Gerelateerd nieuws: Adverteerder