nieuwjaarswens van de voorzitter

10-1-2022 Van de Voorzitter

Beste (ouders van) leden,

Allereerst een gezond en hockeyvol jaar gewenst, ook namens de andere leden van het bestuur!

Het jaar 2021 begon en eindigde in lockdown, met gelukkig daartussen ook hele leuke en vreugdevolle hockeymomenten! We hebben een zeer gezellige opening van het senioren seizoen gehad en daarnaast ook een van de meest drukbezochte TD’s tot nu toe georganiseerd. Ook de jeugd (inclusief boskuikens en bosuilen) heeft de weg naar het bos weer gevonden en op alle niveaus strijden zij weer mee op het veld (en hopelijk zaal).

Met frisse moed en niet aflatende energie heeft het technisch team en de trainersstaf de boel weer op de rit gekregen. Fantastisch hoe zij en alle vrijwilligers en ouders van Hurley zich niet ‘uit het veld laten slaan’ en zich steeds weer aanpassen aan de veranderende omstandigheden die deze tijd met zich meebrengt. Allen dank daarvoor!

Dit jaar staat de HurleyDome er in ieder geval weer en we hopen echt dat we daar nog gebruik van gaan maken de komende zaalhockey weken. Over zaalhockey gesproken: Dames 1 heeft dit jaar een fantastische start van het zaalhockey seizoen en zij zijn inmiddels al doorgedrongen tot de (kruis)finales voor het Nederlands kampioenschap. Houd ze in de gaten!!

Op dit moment krijgt het clubhuis een enorme ‘upgrade’. De muren zijn geverfd, de barindeling is iets veranderd, de verlichting en de inrichting worden vernieuwd. Dus kijk je ogen uit als we in maart weer het veld op gaan!

Wij hopen dat 2022 ons meer hockey gunt, maar ook meer invulling van de verschillende bestuurs- en commissie vacatures, sponsor opties en veel meer (ouders van jeugd) leden die de ALV’s bezoeken. Kijk eens wat jij voor Hurley kan betekenen!

Wij hopen dat jullie, net als het bestuur, weer met goede moed naar 2022 kijken en iedere mogelijkheid aanpakken om met ons er een fantastisch hockey- en verenigingsjaar van te maken.

De Voorzitter

Jan Chris de Nooijer