Nieuwe trainingsschema senioren: start maandag 22 augustus!

In de bijlage treffen jullie het nieuwe trainingsschema voor de senioren


LEES VERDER

Bitjeshappen zaterdag 10 september

Een goede gebitsbescherming is super belangrijk!
Je wilt graa


LEES VERDER

Dames 3 zoekt versterking!

Beste Hurleyanen,
Dames 3 is opzoek naar nieuwe speelsters! W


LEES VERDER

Tweede clubmanager gezocht

Het optimaal laten functioneren van een grote hockeyclub als Hurley vraa


LEES VERDER

Horeca op Hurley krijgt nieuw gezicht

GOED NIEUWS! Vrijdag 15 juli hebben Simon de la Parra (eigenaar van Numm


LEES VERDER

Zomergroet van de voorzitter

Beste (ouders van) leden,

Vandaag (12 juli) bestaat THC Hu


LEES VERDER

H35B en C zoeken versterking!

Heb jij in je jongere jaren zelf ook rondgerend met een hockeystick, u


LEES VERDER

Oproep Hurley foto's in te sturen

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van de Hurley Beeldbank. Het


LEES VERDER
 

 

Vrijwilligers-Bedank-Borrel

16-6-2022 Algemeen

Met een vrijwilligers-bedank-borrel is afgelopen zaterdag stilgestaan bij de talloze vrijwilligers die onze club rijk is en gelukkig is een flink aantal dat ook met ons komen vieren. 


De vele commissies van de club, worden allemaal bemand door vrijwilligers. Gezamenlijk zorgen die ervoor dat we elk weekend weer van het hockey op onze club kunnen genieten. Bijvoorbeeld de jeugdcommissie met de vele categorie leiders, de Senioren TC, waar Madelon Koedijker - Sweers al jaren actief is, maar ook Lieke van der Linden en Anouk Hellingman en Minouche de Buisonjé, die wekelijks de wedstrijdschema’s in elkaar draaien. En de tuchtcommissie, de Juridische commissie en de Hurleyaan. De scheidsrechterscommissie en de opleiding die de CS+’rs krijgen wordt al jaren verzorgd door Wouter Thone en Paul Josef Jitta. De scheidsrechters zelf, de coaches van alle breedte teams en alle managers, zoals Bregje Droog (D1) en Robin Sheridan (H1). De toernooicommissie(s), financiële commissie en de Kascommissie waar Rob Content na vele jaren afscheid van nam. Ook Ed Thieme stopte, maar dan als gastheer voor de (Tulp) hoofdklasse zondagen, waar hij ook als omroeper fungeerde. Onze vertrouwenspersonen Ellen Koopmans en Claudia van Weldam zijn altijd op de achtergrond aanwezig. De blaashal door Matt Kobben en de zaalhockeycommissie door onder andere Tessa van Veggel


Deze dag was ook een goed moment om Jesse Martens nog even in het zonnetje te zetten. Als bosuiltje begonnen bij Hurley en tot lang in de senioren gespeeld is hij een echt "kind van de club”. Naast zijn hockey carrière is hij bij ons ook een coachingscarrière gestart. Hij heeft de afgelopen jaren vele jeugdteams begeleid. De laatste periode maakte hij deel uit van "het technisch hart jeugd”, waarvan het afgelopen jaar voor de jongste jeugd. Naast Hurley werkte hij ook voor hockeyclub MHC Fletiomare, als assistent-coach van Dames 1. Door een aanstaande verhuizing die kant op en uitbreiding van zijn werkzaamheden daar is een combinatie met Hurley niet meer mogelijk. Wij wensen Jesse alle goeds toe en bedanken hem voor zijn enorme inzet als echte Hurleyaan!


Speciaal staan we deze dag ook stil bij de vrijwilligers die we extra in het zonnetje willen zetten en dat doen we door middel van de verschillende wisselbokalen:

Brabants Elftalbeker - Roos Spier

(voor een jeugdlid dat zich bijzonder heeft ingezet voor de jeugd op THC Hurley of op een andere manier is opgevallen)


Michiel vd Struijk Keepers Hurley - Hidde Moona en Merel Verwijs 

(Voor de meest talentvolle of opvallende jeugdkeeper of degene die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de ontwikkeling van jeugdkeepers.)


De Mol van Otterloo trofee - Familie Koper

(Voor een familie dat zich als gezin verdienstelijk heeft ingezet voor THC Hurley)


Scheidsrechters Hurley - Arjen Schut

(Voor degene(n) die zich op het gebied van arbitrage hebben ingezet)


Voorzitterswaarderingsuil - Anne Mieke Achterhuis 

(deze keer voor: De belangeloze inzet als teamarts van Dames 1 (en waar nodig Heren 1), maar met name omdat mede door haar inzet en onder haar verantwoordelijkheid de hoofdklasse teams hebben door kunnen functioneren volgens alle protocollen en regels in twee jaar Coronatijd)

Gerelateerd nieuws: Algemeen