Zomergroet van de voorzitter

13-7-2022 Van de Voorzitter

Beste (ouders van) leden,

Vandaag (12 juli) bestaat THC Hurley 90 jaar! Iedereen van harte gefeliciteerd! Wat een mijlpaal voor deze fantastische club met al haar talenten. De lustrumcommissie onder leiding van Lawrence Tandjoeng heeft een programma voorbereid en ook hebben we voor een seizoen ons logo in lustrumstijl gebracht.

Het seizoen 21-22 zit erop! Dit jaar heeft weer vele kampioenen opgeleverd, allen van harte gefeliciteerd. Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Niet in de laatste plaats geldt dit voor ons eigen Heren 1 dat zich na drie jaar niet wist te handhaven in de Tulp hoofdklasse. Het clubhuis heeft in de winterstop een geheel nieuwe uitstraling gekregen en de "Hurley Hockey Dome" heeft bewezen ook een echte storm te kunnen doorstaan.

Graag zou het bestuur wat meer bemoeienis en interesse van (ouders van) leden zien. Bezoek eens een ALV waar je kan meepraten over het beleid, of neem zitting in een van de vele commissies die de vereniging rijk is of pak een taak op als er iets georganiseerd wordt. Meld je aan! Daarnaast zijn we opzoek naar invulling van betaalde functies als (jeugd)trainers en een extra clubmanager. En volgend seizoen zijn alle hoofdklassewedstrijden live te zien bij Viaplay. Wij zoeken een (betaalde) "liaison manager" die Viaplay op deze dagen begeleidt op de club. Ook wordt verwacht dat wij als club de officiƫle wedstrijdcommentator leveren. Deze, ook betaalde, functie hoeft alleen vervuld tijdens de thuiswedstrijden van Dames 1. Interesse? Neem contact op met:
[email protected].

Rest mij nu nog, namens de mede bestuursleden, jullie allen een fijne vakantie toe te wensen en ik hoop iedereen het komende lustrum jaar veel te mogen zien!

Jan Chris de Nooijer
Voorzitter THC Hurley