Steun Hurley met Rabo Clubsupport!

De Rabobank Clubsupport is weer van start gegaan. Particuliere leden van


LEES VERDER

Sportways kampen in de herfstvakantie

Klaar voor de nieuwe start? Boost je skills met een hockeykamp in de her


LEES VERDER

Check de speciale Hurley lustrumsite

Bekijk de speciale site voor het negentigjarig jubileum van Hurley hier


LEES VERDER

We kunnen het niet zonder jullie!

Zojuist is er weer een nieuwsbrief verzonden, ditmaal boordevol vacatures.


LEES VERDER

Artikel NH Nieuws over racisme in hockeywereld

Vanuit het bestuur willen we reageren op het artikel mbt racisme dat onl


LEES VERDER

Hurley kledingmarkt

De levering van verschillende onderdelen van het Hurley tenue is vertraa


LEES VERDER

Jeugdtrainers gezocht

Betaalt Hurley straks jouw bierpot?
Beste Hurley


LEES VERDER
 

 

Horeca op Hurley krijgt nieuw gezicht

23-7-2022 Clubfaciliteiten, -evenementen & -toernooien

GOED NIEUWS! Vrijdag 15 juli hebben Simon de la Parra (eigenaar van Nummer14, de huidige uitbater van Kampong) en THC Hurley een huurcontract ondertekend. Onder de naam Nummer21 gaat Simon met zijn team de horeca op Hurley verzorgen, in de breedste zin van het woord. Per 15 augustus neemt Nummer21 de taken over van OSP/Vermaat.

De samenwerking met Nummer21 past goed in de verdere professionalisering van THC Hurley. Er is gezocht naar een pachter die enerzijds in staat is om de clubbinding te vergroten door het aanbieden van bijvoorbeeld lekkere (team)maaltijden, maar daarnaast ook in staat is om de juiste maaltijden voor onze topteams en trainers te verzorgen.

De nieuwe uitbater is erg enthousiast en staat te popelen om te beginnen. Ook bestuurslid Monique van Dijk is op haar beurt blij met de nieuwe constructie. ‘Met het vinden van een nieuwe pachter met een hockeyhart verwachten we de saamhorigheid binnen de club nog verder te vergroten. Ik kijk er zelf naar uit om samen met mijn eigen team gezellig op de club te kunnen eten. De onlangs afgeronde upgrade van het clubhuis komt straks nog beter tot zijn recht”.

Er zijn nieuwe tafels en stoelen geplaatst, alle verlichting is vervangen door hedendaagse armaturen met LED en de nieuwe banken geven het geheel een lekker thuis-gevoel. Kom je na de zomer snel een hapje eten? Of sterker nog: wil jij deel uitmaken van Simon’s team en werken op Hurley? Meld je dan aan via: [email protected]

Om jullie Hurleyanen alvast een idee te geven wat jullie mogen verwachten wil ik me eerst even voorstellen:

Ik ben Simon de la Parra, 40 jaar oud, vader van 2 jonge jongens, samen met Carolien (mijn vrouw) wonen wij in Loosdrecht. Degene die ons al kennen hebben waarschijnlijk regelmatig op Kampong moeten hockeyen :)

Samen met jullie (leden van Hurley)willen we er voor zorgen dat de horeca en het clubhuis nog meer op jullie wensen aansluit.

Wij denken hieraan een mooie bijdrage te kunnen leveren door middel van heerlijke vers gemalen koffie van The Jones Brothers, lekkere verse broodjes zoals een broodje kip avocado, broodje carpaccio, broodje mozzarella en een broodje van de maand ( suggesties welkom).

Naast het gezondere aanbod hebben we natuurlijk ook nog een bittergarnituur maar vaak ook iets lekkers voor onze gasten met andere dieetwensen.

Ook kunnen jullie van maandag t/m vrijdag een warme maaltijd komen eten, dit kan zonder te reserveren tussen 17:00 -20:00 uur. Wil je met je team of met een groep komen eten dat kan natuurlijk ook, maar wel even van te voren laten weten.

Met het nog deels te vormen team, ja we zijn nog op zoek naar enthousiaste Hurleyanen die graag willen werken achter de bar/keuken bij de leukste club van het land. Hierin bieden wij naast een leuke werkomgeving een gepast loon voor jong en oud ( vanaf 16 jaar ), flexibele werktijden (dit kan variëren van een vaste dag in de week of een ochtend/middag of avond in het weekend. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden en samen zorgen we ervoor dat je met een lach naar je werk gaat :).

We hopen jullie snel te spreken aan de bar, op het terras of langs de lijn. Kun je me niet vinden en heb je een verrassend voorstel of een belangrijke vraag dan kun je ook mailen met: [email protected]

 

Gerelateerd nieuws: Clubfaciliteiten, -evenementen & -toernooien